min bil logga T

MITSUBISHI

Vi utför de allra flesta tjänster som din bil behöver. Allt från vanlig service och reparation till avancerad diagnostik, garantiärenden, släcka 2:or eller kanske bara en AC-kontroll?

Mitsubishi hos Min bil

Vi är stolta att fr.o.m. den 4 november presentera Mitsubishi på 4 av våra anläggningar; Sollentuna, Täby, Tyresö och i Bromma.
Mer information kommer inom kort!

Mitsubishi originalservice

Vid service, reparation och underhåll ska det alltid löna sig att vända sig till en auktoriserad Mitsubishi-verkstad.
Vi är specialister på Mitsubishi och genom att välja en auktoriserad Mitsubishi-verkstad kan du vara säker på att din bil hanteras av en specialistutbildad tekniker som kan din bil och vet vad den behöver.
 
Du får alltid bästa omhändertagande vid varje servicetillfälle då våra tekniker har tillgång till fabrikens senaste tekniska information, rätt verktyg, rätt reservdelar och har genom vårt omfattande utbildningsprogram rätt kompetens att på allra bästa sätt ta hand om din bil!
 
För att bibehålla din bils driftsäkerhet, funktion och prestanda är regelbunden service enligt fabrikens rekommendationer nödvändig. När du väljer en Originalservice hos en auktoriserad Mitsubishi-verkstad kan du vara trygg med att fabrikens rekommenderade serviceprogram alltid följs och att enbart Mitsubishi Original reservdelar som är godkända av fabriken används.
 
Vid varje servicetillfälle kontrolleras även om bilen omfattas av säkerhets- eller uppdateringskampanjer som biltillverkaren har utfärdat.
 
Dessutom tillämpar vi prisgaranti för att bevisa att vi trots vår specialistkompetens inte är dyrare än andra - läs mer om vår prisgaranti på https://mitsubishimotors.se/kopa-aga/prisgaranti
 
Vid Originalservice ingår även Mitsubishi 12-månader Europeisk MAP vägassistans (värde ca 500:-) som hjälper dig vid driftstopp.
Vägassistansen gäller fram till nästa servicetillfälle då den förnyas.
Läs mer om Mitsubishi 12-månader Europeisk MAP vägassistans på https://mitsubishimotors.se/kopa-aga/assistans.
 
Ge din Mitsubishi den service den förtjänar med Mitsubishi Originalservice!