min bil logga T

slipp telefonkö - boka enkelt din tid online!

VÄLJ FLIKEN "BOKA ONLINE" I MENYRADEN OCH VÄLJ VILKEN VERKSTAD DU VILL BOKA HOS!
 

Under däcksäsongerna är det ofta hög belastning på våra telefoner och det kan vara svårt att komma fram. Då tar vi hjälp av telefonister som hjälper oss och er att boka in däckskiften. De kan tyvärr inte svara på alla verkstadsfrågor men meddelar verkstaden så att vi kan kontakta er om just er specifika fråga.

Ni som har friktionsdäck har inte lika bråttom att byta som dem som har dubb så kan ni om möjligt boka er tid efter den 14-15 april så förenklar det för oss och alla kunder.

Vi vill också tipsa dig om att du själv kan boka tid för ditt hjulskifte online här via vår hemsida.

Du omdirigeras därefter till bokningskalendern för den verkstad du valt. Sök bland lediga tider och boka in på en tid som passar dig. Onlinebokningen  via bokadirekt är öppen dygnet runt, 7 dagar i veckan.

Vill du bara skicka ett meddelande med en förfrågan till verkstaden går du istället in under fliken "Våra verkstäder" och fyller i formuläret så kontaktar verkstaden dig så snart de kan.

Vi gör alltid vårt yttersta för att hålla tiderna varför det vore väldigt uppskattat om du som kund ville dyka upp mellan 5-10 minuter före bokad tid.

Det kan också hända att den som bokat innan dig varit försenad till sin tid eller att hjulbultar är fastrostade/dragna för hårt sen tidigare skifte.

Vi ber er därför ha överseende med att allehanda problem och därmed en viss försening kan uppstå. Tack!


Varmt välkommen!

I samarbete med: