min bil logga utan vitt

SUZUKI

Suzuki hos Min bil

Vi är mycket glada att välkomna alla Suzuki-ägare till 2 av våra anläggningar!

Varmt välkommen till oss hos Min bil Tyresö och Min bil Täby!

Upptäck Suzuki bilar - Suzuki Bilar

Suzukis historia började med en vävstol

Suzuki har följt sin egen väg i alla år, med mängder av motorer för olika slags fordon, med och utan hjul, både på sjö och land. Men historien börjar faktiskt med en vävstol för över 100 år sedan. 1909 grundade Michio Suzuki textilföretaget Suzuki Loom Works i Hamamatsu. Med detta företag lade han grunden till märkets världsomspännande framgång. Suzuki har sedan dess låtit företaget växa genom att utveckla nya produkter med kvalificerad teknik och stor framtidspotential.

Från tidigt 50-tal är det motorfordon som gäller och företaget byter namn till Suzuki Motor Corporation. Fokus för Suzuki bilar Sverige ligger på prisvärda bilar som verkligen håller i längden, utan att kompromissa med den större helheten. För bilen har alltid varit en del av en större helhet och den helheten ser förstås olika ut. Men genom att tänka annorlunda kan man göra stor skillnad.

Och få ut mer. För fler.

Håll din Suzuki i toppskick!

Service
Våra certifierade tekniker är bäst på Suzuki och utbildade på just din modell. De har verktygen och utrustningen som garanterar en kvalitet och säkerhet som du inte får någon annanstans. Självklart erbjuder vi dig endast Suzukidelar som är exakt utprovade för din Suzuki.
Genom att serva din bil regelbundet hos en auktoriserad verkstad ökar du dessutom din bils andrahandsvärde, den dag du väljer att sälja den.
Körsträcka eller årliga intervall, beroende på vilket som inträffar först, styr när det är dags att serva bilen. Intervallerna för din Suzuki hittar du i ägarhandboken. 

Reparationer
Den auktoriserade Suzukiverkstaden tar hand om alla sorters skador, stora som små. Allt från stenskott, små repor till stora försäkringsärenden vid lack- och plåtskador. Vi har specialverktygen och kunnandet som säkerställer att din bil återställs till det skick den hade före olyckan. Och självklart använder vi endast Suzukioriginaldelar.