min bil logga utan vitt

MITSUBISHI

Vi presenterar stolt Mitsubishi på fyra av våra anläggningar!


Vid service, reparation och underhåll ska det alltid löna sig att vända sig till en auktoriserad Mitsubishi-verkstad.
Genom att välja en auktoriserad Mitsubishi-verkstad kan du vara säker på att din bil hanteras av en specialistutbildad tekniker som kan din bil och vet vad den behöver.

För att bibehålla din bils driftsäkerhet, funktion och prestanda är regelbunden service enligt fabrikens rekommendationer nödvändig. När du väljer en Originalservice hos en auktoriserad Mitsubishi-verkstad kan du vara trygg med att fabrikens rekommenderade serviceprogram alltid följs och att enbart Mitsubishi Original reservdelar som är godkända av fabriken används. 
 Vid varje servicetillfälle kontrolleras även om bilen omfattas av säkerhets- eller uppdateringskampanjer som biltillverkaren har utfärdat.
För bilar äldre än 5 år kan vi erbjuda Mitsubishi Service 5 Plus+ till förmånligt pris! Vägassistans ingår!

Vi hälsar alla Mitsubishi-ägare varmt välkomna till;
Min bil Sollentuna, Min bil Täby, Min bil Bromma och Min bil Tyresö!

Mitsubishi Motors Sverige

Mitsubishis historia

sextiotalet blir starten

1960 lanserades den lilla familjebilen Mitsubishi 500. Det var den första personbilen som Mitsubishi serietillverkade efter andra världskriget.

Två år senare lanserades Colt 600 och under 60-talet lanserades sedan ytterligare sju olika Colt-modeller, bland annat Colt Galant.

mitsubishi motors bildas

1970 separerades biltillverkningen från Mitsubishi Heavy Industries och Mitsubishi Motors skapades. 1974 började bilarna att säljas i Europa.

Under 1970-talet inleddes också Mitsubishis stora rallyframgångar med Lancer och Galant


Mitsubishi idag

Mitsubishi är i dag en grupp av oberoende japanska företag som delar samma varumärke och kulturella arv. Många av företagen är stora globala koncerner som är världsledande inom sina branscher. Förutom bilar, tillverkas allt från kameror, lastbilar och fartyg, till flygplan och rymdraketer av företag inom Mitsubishi-gruppen