min bil logga utan vitt

LAND ROVER

På Land Rover har vi varit fokuserade på att göra våra bilar så effektiva som möjligt, vi har en lång historia av effektiv teknik – från aktiv fjädringssänkning till smart stopp/start.

Våra aktuella bilar fortsätter denna resa med innovativ teknik som bland annat elektronisk servostyrning med låg vikt, aluminiumkarosser och våra nya Ingenium-motorer.

För att våra nya effektiva E-kompetens-modeller ska vara lätta att identifiera, erbjuder vi nya E-kompetens-specifikationer som kännetecknas av blåa bokstäver bak på bilen. Låga driftskostnader och klassledande CO2 - Range Rover Evoque från 109 g/km och Discovery Sport från 123 g/km

Välkommen till Min bil Sätra (f.d. PIK AB) - din auktoriserade Landrover-verkstad

Land Rover 4x4 Cars & Luxury SUV British Design | Land Rover | Land Rover Sverige

loading...

land rover - above and beyond

Året är 1947.
En man ritar silhuetten av en bil i sanden på en walesisk strand. Den bilen är Land Rover. Robust och orädd som den är, och med sin förmåga att bemästra alla underlag och fånga folks hjärtan över hela världen, kommer den att förändra historien.

Årtionden av innovation har tagit oss längre än förväntat. Vi har tagit oss genom okänd terräng med ett fast grepp om var vi började – den unika föreningen av kompetens och fattning som utmärker alla fordon som bär Land Rover-emblemet.
    

ord från jaguar land rover ceo dr ralf speth

Vi vill att vår verksamhet ska växa på ett ansvarsfullt och hållbart sätt, så att vi kan öka värdet för kunderna, företaget och ekonomin i stort.