min bil logga utan vitt

FIAT PROFESSIONAL

Fiat Professional hos Min bil Sollentuna, Min bil Täby och Min bil Tyresö

Oavsett om du har en vanlig transportbil eller en tjusig husbil så har vi auktorisationen, kunskapen och original reservdelar att serva och reparera den med både under och efter garantitiden. 

Företag eller privatperson - bilen är ett viktigt redskap i vardagen. Vi kan erbjuda er en lånebil medan bilen är på verkstaden. Vi är lyhörda för era önskemål och en stor fördel i logistiken är att ni kan lämna in era bilar på tre av våra enheter Min bil Sollentuna, Min bil Täby och Min bil Tyresö!

Välkommen till oss!

Provkörning | Fiat Professional Transportbilar

Styrkan i de faktiska omständigheterna

Märket Fiat Professional särskiljer nyttofordonen som tillverkas av Fiat Group Automobiles S.p.A., med hjälp av kompetenta och motiverade personer, yrkesmänniskor som arbetar för andra yrkesmänniskor med konkreta fakta: ett stort och komplett sortiment för alla transportbehov, fordon som har för mål att hålla förbrukningen och driftskostnaderna nere för att maximera lönsamheten.

År 1903 föddes det första Fiat-nyttofordonet och sedan dess har deras verksamhet vuxit och blivit allt viktigare inom Fiat-koncernens aktiviteter. Tack vare vårt sortiment och över hundraåriga erfarenhet, har Fiat Professional fått en ledande roll inom branschen.

För närvarande tillverkas Fiat Professional-fordonen i åtta anläggningar runt om i världen, främst i Sevel-fabriken, som ligger i Val di Sangro, där Ducato tillverkas. Det är den största anläggningen för lättare nyttofordon i Europa (2010 nådde anläggningen målet med fyra miljoner tillverkade fordon).
​​​​​