min bil logga T

AT YOUR SERVICE

Vi utför de allra flesta tjänster som din bil behöver. Allt från vanlig service och reparation till avancerad diagnostik, garantiärenden, släcka 2:or eller kanske bara en AC-kontroll?

Vi är även en av få auktoriserade 4C verkstäder!

alfa romeo hos min bil täby

Att Alfa Romeoägare är entusiaster och älskar sin bil är ett faktum. Det är en bil byggd på känsla och sann körglädje!

På vår verkstad har vi en tekniker som äger många olika sorters Alfa Romeo - en Alfisti ut i fingerspetsarna!

Som auktoriserad verkstad för Alfa Romeo har vi all kompetens, utrustning och teknik för att ta hand om din bil.
Vi tillhandahåller original reservdelar och Seleniaolja.

Välkommen till oss!


 

 innovation, passion, skönhet och funktionalitet

Tack vare sina otroliga prestanda förälskade sig hela generationer i den första Alfa Romeon. Framgångarna gick inte att stoppa och slog alla rekord. Sedan dess har Alfa Romeo blivit en symbol för konstant teknisk utveckling och körglädje bland bilentusiaster

Vi har alltid drivits av passion. Det är anledningen till att alla Alfa Romeo-bilar har konstruerats att uppnå bästa tekniska prestanda, och för att lyfta körupplevelsen till högsta möjliga nivå. Eftersom vi inte bara tillverkar våra bilar, vi skapar dem.

Från ikoniska 6C 2500 ‘Freccia d'Oro’ till senaste generationens modeller erbjuder Alfa Romeo tidlös skönhet. Tydlig och kraftfull design som fångar blicken och lägger beslag på bilentusiasternas hjärtan.

1954 bevisade Alfa Romeo Giulietta att sportig design kan kombineras med sedanens komfort. Sedan dess har denna kombination blivit en vinnande och funktionell konstant som inspirerar alla våra skapelser.