min bil logga utan vitt

KIA

Vi utför de allra flesta tjänster som din bil behöver. Allt från vanlig service och reparation till avancerad diagnostik, garantiärende eller kanske bara en AC-kontroll?


 

Vi är din auktoriserade Kia-verkstad

Min bil Täby och Min bil Tyresö är Kia-auktoriserade verkstäder. Oavsett om du har en helt ny bil eller en av äldre modell kan vi ge dig högklassig service. Våra Kiatekniker utbildas regelbundet för att hålla högsta spetskompetens. Vår verkstad är utrustad med den senaste tekniska utrustningen och specialverktyg som krävs för dagens högteknologiska bilar.

Vi erbjuder också försäljning av Kias reservdelar och Kias original-tillbehör.


Inledning

Kia är ett av Sveriges mest sålda bilmärken och har erhållit flertalet utmärkelser både när det kommer till säkerhet och design. Dessutom är andrahandsvärdet högt, och alla modeller kommer med 7 års nybilsgaranti från fabrik.


Varför Kia?

10 övertygande skäl
- Sveriges folkligaste kombi
- Lojala bilägare
- Ett av de mest sålda bilmärkena i Sverige
- Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik
- Högst andrahandsvärde och låg total ägandekostnad
- Pålitlig kvalitet
- Höga säkerhetsresultat i Euro NCAPs tester
- Kia cee’d – en av Sveriges säkraste bilar
- Kia Carens – fem stjärnor och totalt sett bäst i klassen
- Prisbelönt design
Läs mer här

7-års Nybilsgaranti

Trygghet och bra andrahandsvärde

Hur kan vi erbjuda sju års nybilsgaranti när våra konkurrenter bara ger sina kunder två eller tre år? Bl a är Kia ett av de bilmärken som har lägst antal maskinskador*. Det i sin tur är en konsekvens av att vi noggrant övervakar varje del av tillverkningsprocessen i våra fabriker, vi litar på vår kvalitet helt enkelt. Garantin är inte en försäkring du betala extra för, den gäller från fabrik och följer bilen när den byter ägare. Det är en bidragande orsak till att en begagnad Kia har så bra andrahandsvärde, eftersom det är attraktivt att köpa en bil med garanti kvar.

Kia Bilförsäkring

Tål att jämföras

De flesta av oss tänker nog att skador och olyckor bara drabbar andra. När vi utvecklade Kia Bilförsäkring tänkte vi tvärtom. Vi utgick från att det omöjliga faktiskt kan hända och vad du som bilägare vill ha i en sådan situation, i fråga om service, trygghet, garantier och ersättning.
Resultatet blev en unik bilförsäkring med villkor, förmåner och mervärden som du inte kan få hos någon annan. Jämför gärna med din nuvarande bilförsäkring här.

Kia-kortet

Dela upp dina bilomkostnader, få 1% bonus på allt du handlar

Du har alltid upp till 60 dagar räntefritt på allt du handlar, och kan välja upp till 4 månader ränte- och betalningsfritt eller upp till 12 månader räntefritt på det du köper hos Kia. Kortet har ingen årsavgift och under de räntefria månaderna utgår inte någon aviseringsavgift. Kortet är ett kreditkort (Mastercard) som gäller på miljontals inköpsställen världen över.

Originalservice

Auktoriserad Kia-verkstad

Här utför vi Kia Originalservice. Vi använder Kia diagnosinstrument som läser av bilens kondition i ett världsomspännande system med uppdateringar och kontroll av komponenter.

Vi använder alltid reservdelar och smörjvätskor i original, och som bevis på genomförd service får du en värdefull Kia Originalservice stämpel i serviceboken– något som även ökar bilens andrahandsvärde. När du lämnar in din bil hos oss är den i trygga händer. Våra servicetekniker är specialistutbildade på just din bil genom Kia Akademin.

Vägassistans

7 års serviceaktiverad Assistans

1 januari 2018 lanserade vi 7 års Serviceaktiverad Assistans. Det innebär att alla nybilar som registreras kommer att ha 1 års eller 2 års nybilsassistans beroende på bilens serviceintervall.

Om du väljer att serva din bil på en Kia auktoriserad verkstad förlängs assistansen med 1 eller 2 år beroende på bilens serviceintervall.
Assistansen kan förlängas ända upp till år 7 kostnadsfritt så länge du servar din bil hos en Kia auktoriserad verkstad.

Om du skulle råka ut för ett missöde längs vägen garanterar Kia Assistans att du kommer vidare på resan. Vid nödläge tar vi hand om bärgning, står för hotell och kostnader för ev. tågresa eller hyrbil – 24 timmar om dygnet i hela Europa. Kia Assistans hjälper till vid t ex:
Maskinhaveri eller annat tekniskt fel som är oförutsett och inte beror på bristande underhåll.
Kia Assistans nödnummer: 086251722 (utomlands +4686251722).
Bränslestopp, punktering, förlust av bilnycklar eller när dessa låsts in i bilen.

Originaltillbehör

Extrautrusta din Kia

Vi erbjuder ett stort sortiment av originaltillbehör, där du enkelt och flexibelt kan skräddarsy din Kia utan att kompromissa med säkerhet eller kvalitet. Dessa är tillverkade med samma höga klassificering som de delar man använder i fabriken vid biltillverkning. Med Kia originaltillbehör säkerställer du samma säkerhet som delarna från bilarna ur fabrik.

Öppettider Min bil Täby

Helgfria vardagar,
Mån–Fre: 07.00 – 17.00
Lör: Stängt
Sön: Stängt


 

Hitta till oss:


GPS
WGS84: N 59° 26.9038', E 18° 5.1882'
Decimal: 59.4484, 18.0865

Min bil Täby

Kemistvägen 4
183 79  Täby
08-684 044 60

taby@minbil.se