min bil logga T


Vi utför de allra flesta tjänster som din bil behöver. Allt från vanlig service och reparation till avancerad diagnostik, garantiärenden, eVHC eller kanske bara en AC-kontroll?

 

JAGUAR

Jaguarer är lika dynamiska som vårt namn och vår logotyp antyder. Vi har alltid trott att bilen är det närmaste vi någonsin kommer att skapa något levande. Ta reda på mer om vårt prisbelönta tillvägagångssätt för bildesign och tillverkning som gör våra modeller lika livfulla som du

Välkommen till Min bil Sätra/PIKAB - din auktoriserade Jaguar-verkstad

loading...

Jaguar passar perfekt till din livsstil, körsstil och personliga smak

Under mer än 90 år har vi inspirerats av vår grundare Sir William Lyons och konstant flyttat fram gränserna för vad som är möjligt. Han insisterade på att alla bilar som vi tillverkar ska kombinera prestanda och skönhet på ett sätt som saknar motstycke. Hans kompromisslösa vision skapade nya standarder som vi fortfarande lever efter.

Genom lanseringen av nya F-TYPE fortsätter vi denna stolta tradition. Denna ultimata tvåsitsiga sportbil för vårt stolta arv vidare, ett arv som började med C, D och E-Type. Där den sistnämnda än idag är en verklig ikon och fortfarande betraktas som världens vackraste bil, den skapade en måttstock för marknaden som F-TYPE nu omdefinierar.

Det är enkelt att känna igen Jaguars DNA som genomsyrar hela sortimentet – de omisskännligt rena linjerna som är genomgående för alla modeller. Smidiga och kraftfulla, smäckra och förföriska, självsäkra och instinktiva: i våra bilar återspeglas alla dessa kvaliteter.