min bil logga T

SERVICE

Det är viktigt att kolla upp exakt vad som ingår i service!

Bilen behöver kontinuerligt underhåll det är ett som är säkert. Varje bil från fabrik får ett serviceprogram som man skall följa.

Många bilägare har tron att ju äldre bilen är, desto mer kan man slarva med servicen, vilket är helt fel.
Man slarvar inte med sin tandborstning bara för att man blir äldre?!

Vår tro är att ett serviceprogram som noggrant testats och tagits fram av biltillverkaren skall gälla hela bilens livslängd och är inget man ska slarva med.

Bilarna av idag har längre och längre serviceintervaller, det är dock ingen garanti att allt håller till nästa service. Det är många yttre faktorer som tex väglag, körschema och körsätt som alla på sitt sätt påverkar komponenternas livslängd och att bilen kan varna "dags för service" betydligt tidigare.
En del bilmärken och modeller har återkommande fel och då rekommenderar vi hellre våra kunder att åtgärda/byta före intervallen för att vara på den säkra sidan. Att vänta in i det sista kan bli väldigt kostsamt.

Eftersom vi utför service på så många olika märken och modeller gör det ganska omöjligt att lägga ut priser för varje sorts intervallservice. Vill du veta mer om service och pris för just din bil, gör du bäst i att kontakta oss.

Ring, maila eller använd kontaktformuläret på respektive verkstads kontaktsida