min bil logga utan vitt

HJULSKIFTE

Hjulskifte

Ett skifte när man har TPMS går inte lika snabbt som när man har ett däck utan. Detta p.g.a. av att sensorer ska aktiveras, kodas och programmeras in.
Eftersom alla bilmodeller har sin egen variant av sensorer och tillvägagångssätt som de ska aktiveras och programmeras kan vi här inte ge ett pris för varje modell. Säg till vid inbokning så tar vi fram priser anpassade till just din bil.

Du får också räkna med att om du har TPMS i dina däck så kommer ditt däckskifte att ta lite längre tid än vanligt.
 

Du kan välja att ringa oss eller boka direkt i vår onlinekalender under fliken "Boka online" där du väljer verkstad. Vill du utföra en omläggning i samband med hjulskiftet måste du boka tid via telefon eller genom ett mail till verkstaden.

Hjulskifte inkluderar inte arbete som: balansering av hjul, montering av lösa däck utan fälgar eller däckbyte, montering och kodning av TPMS ventiler, nya däck, däckhotell eller liknande.

Ifall du behöver helt nya däck - kontakta verkstaden så hjälper vi dig.
 

Under den mest hektiska delen av däcksäsongen kan det ibland uppstå förseningar i hjulskiftesbokningarna.

Vi försöker i möjligaste mån hålla tiderna, de allra vanligaste orsakerna till att tiden spricker är avsaknad av låsbult i bilen eller fastrostade bultar men kan också bero på att någon varit försenad till sin bokade tid under dagen.

För att ditt besök ska gå så smidigt som möjligt - kontrollera i god tid före ditt besök att låsbulten finns i bilen!