min bil logga utan vitt

INFÖR DITT VERKSTADSBESÖK

Vi följer Motorbranschens reparationsvillkor

Hos oss kan du känna dig trygg att lämna in bilen. Vi följer branschens reparationsvillkor och vid eventuell tvist följer vi alltid Allmänna reklamationsnämndens (ARN) beslut.

5 värdefulla tips inför ditt besök

1. INNAN DU LÄMNAR BILEN TILL VERKSTADEN

För att ditt besök ska bli så smidigt och effektivt som möjligt vill vi be dig om följande;
För din säkerhets skull uppskattar vi om du själv tömmer bilen på värdesaker, innan du lämnar in bilen hos oss.
Har du en servicebok i pappersform? Lägg gärna fram den på passagerarsätet
Glöm inte att också lägga fram låsbulten till hjulen. Även om du inte ska byta däck kan vi i vissa fall behöva demontera hjulen för att komma åt och reparera.

 ÅKA ELLER STANNA KVAR?

Vill du åka vidare finns 2 alternativ att välja bland. Se våra alternativ längst ned.

Blir besöket kort så får du gärna vänta kvar. Vi bjuder på kaffe/te eller vatten, du har tillgång till tidningar och tv. Vill du passa på att arbeta medan du väntar kan du med fördel använda vårt fria gästwifi.

 

2. NÄR BILEN ÄR PÅ VERKSTADEN

Vi utför de punkter som beställts av dig.
Skulle något annat avvikande mot förmodan visa sig under service/reparationens gång kontaktar vi dig per telefon eller mail med rekommenderad åtgärd. Ibland kan vi behöva skicka dig foton för att du skall få se hur det ser ut.

Inget annat utförs på bilen utan ditt godkännande.

 

3. NÄR BILEN ÄR KLAR

Om inget särskilt är överenskommet mellan dig och verkstaden så ser vi annars till att i god tid kontakta dig när din bil är eller håller på att bli klar så att du kan ta dig till verkstaden. Oftast sker detta via telefon men är du för stunden upptagen/eller om du inte kan svara skickar vi istället ett sms. Meddela gärna oss vid inlämning hur du vill bli kontaktad.

Väl framme hos oss så går vi tillsammans igenom de punkter som utförts på din bil. Du får en klar och tydlig faktura/kvitto samt information om nästa servicetillfälle.
 

4. EFTER BESÖKET

Det är viktigt för oss att kunden förstår vad som gjorts med bilen.
Uppstår några frågor efter besöket eller kändes något oklart vill vi gärna att ni kontaktar oss så hjälper vi er med svar.
 

5. NÖJD MED BESÖKET?

För er som har något av våra varumärken:
Våra generalagenter är måna om dig som kund. En kort tid efter besöket kommer de kontakta dig för att höra om ditt besök hos oss. För dem räknas bara 10:or som godkänt betyg varför vi skulle uppskatta om du ville ange just det om du är väldigt nöjd med ditt besök.

För er som servar och reparerar hos oss men som inte har något av våra varumärken.
Reco.se kommer en tid efter att du besökt oss att skicka ut ett mail eller sms med en länk där du kan lämna ett omdöme om hur du upplevde ditt besök hos oss. Vi hoppas ni vill medverka och ser ert omdöme som ett väldigt bra verktyg för vår framtida utveckling.

Enligt oss som jobbar på Min bil är bara betyg 5 godkänt varför vi verkligen vill understryka vikten av att du anger just 5 om du blev väldigt nöjd.
 

Våra transportalternativ


ERSÄTTNINGSBIL/LÅNEBIL

Du kan i samband med inbokning av din bil även boka en ersättningsbil/lånebil.
Ersättningsbilen/lånebilen är gratis men vi tar ut en självriskreduceringsavgift på 350 kr per dygn.  Självriskreduceringen sänker din självrisk från 15000 kr till 5000 kr om olyckan skulle vara framme.

För enkelhetens skull är bilen fulltankad vid uthämtning och du lämnar tillbaka lånebilen fulltankad och uppvisar kvitto på tankningen även om du bara kört en kort sträcka.
Är bilen inte fulltankad eller saknar ni kvitto på  tankning debiterar vi er för en full tank. Ev trängselavgifter och parkeringsböter debiteras låntagaren.
Tänk på att en del är allergiker/astmatiker och det är därför inte tillåtet att röka i bilen, ej heller medföra djur. Vid överträdelse av denna regel har verkstaden rätt att ta ut en saneringskostnad om 3000 kr

Behöver du lånebil för flera dagar kan vi hjälpa dig att hyra genom Circle K, MABI, Avis eller liknande. Säg till vid bokning


CYKEL

Du kan om du hellre vill, boka en gratis lånecykel. Hjälm, lås och regnkappa ingår i lånet.
Att låna cykel är gratis.

Skulle däremot cykeln bli förstörd eller stulen under din låneperiod utgår en avgift à 1500 sek. För en förlorad hjälm eller lås utgår en avgift á 200 kr.