min bil logga T

Om oss

Min bil startade med 3 personer i Sollentuna 2006. Ambitionen när vi öppnade var och är än idag att driva en bilverkstad som är det bästa alternativet när det är dags att serva eller reparera bilen.

Idag har Min bil-familjen vuxit till en ganska stor organisation med fyra driftställen runt om i StorStockholm.

  • Min bil Haninge och Min bil Vallentuna är renodlade Autoexperten-verkstäder, dvs vi servar och reparerar alla bilmärken.
  • Min bil Sollentuna är auktoriserad verkstad för Nissan, Subaru, Jeep, Fiat, Abarth, Alfa Romeo och Fiat Professional men är även ansluten til Autoexperten.
  • Min bil Täby är auktoriserad verkstad för KIA, Honda, Jeep, Fiat, Alfa Romeo + 4C, Abarth, Fiat Professional, Lancia, Chrysler, Dodge, Dodge RAM, MG Rover samt Ssangyong men är även ansluten till Autoexperten.


Med i Min bil-familjen finns också sedan 2014 vårt dotterbolag Bromma Bil & Motor AB.
Bromma Bil & Motor AB  är auktoriserade för Subaru, Honda, Hyundai och Ssangyong och är ett anrikt företag som har över 40 år i branschen. Bromma är även ansluten till Autoexperten-kedjan.

Vår gemensamma ambition är att vara det bästa alternativet för dig när det är dags att serva eller reparera bilen. Vi erbjuder fackmässigt hantverk, avancerad diagnostik, konkurrenskraftiga priser, tekniskt kunnande och ett bemötande som överträffar dina förväntningar 

Välkommen till oss!